miércoles, 5 de enero de 2022

Novembre i desembre a l'esplai

Hola hola famílies! Esperem que totes estigueu bé! Voleu saber com va continuar el nostre centre d'interès?

El 13 de Novembre, vam fer una Gimcana d'entrenament dels nostres poders màgics, a la qual vam haver de treballar l'empatia amb el joc ''Mímica d'emocions'', la creativitat amb el joc ''Cadàver exquisit''... També, altres elements que vam treballar van ser: la resolució de conflictes, la tolerància a la frustració, la força, la flexibilitat i la paciència. 


El 20 de Novembre hi havia la FESTA DEL MALIK, en relació al Dia Universal dels Drets de l'Infant. Aquell dia vam agrapar-nos amb altres Esplais i vam jugar a molts jocs. Per tant, vam conèixer infants d'altres esplais, vam treballar en equip de manera equitativa i igualitària, i vam treballar habilitats comunicatives i socials. Ens ho vam passar d'allò més bé!! 


Dissabte següent, vam fer el tancament del nostre centre d'interès, donant per acabada la història dels diferents Regnes. 


El dia 11 de desembre vam donar un pas més enllà i vam anar d'excursió al Parc Forestar de la Bastida EN BUSCA DEL TIÓ! Vam correr i saltar molt, vam riure, vam jugar, vam estar en contacte amb la natura i vam compartir moments molt macos amb el nostre grup! 


I com no podia acabar millor... l'últim dissabte del primer trimestre vam fer el tancament compartint els nostres millors moments amb el grup, possibles propostes de millora, proposant noves activitats de cara al trimestre que ve, etc. Seguidament, en forma de postal, vam fer una activitat, anomenada: ''Agraeixo i desitjo'' en relació al 2021 i a l'any que entra 2022. I, per últim, vam fer que el tió cagui. Vam riure molt i vam reflexionar sobre el trimestre. Està clar que ens ho hem passat genial i que volem que tots aquests aprenentatges en el lleure continuin. 


Bueno família...fins aquí el nostre primer trimestre del curs 2021-2022. Que tingueu molt bones festes i bona entrada d'any. 

Esperem que els nostres desitjos es facin realitat!! Ens veiem el pròxim trimestre!! 

Una abraçada molt forta, 

l'equip de monitors/es de l'Esplai Diplodocus

No hay comentarios:

Publicar un comentario