miércoles, 17 de noviembre de 2021

Octubre 2021 a l'esplai Diplodocus

 Hola hola família!

El mes d'octubre ha estat ple de noves experiències i nous aprenentatges, jugant, creant, interactuant amb el nostre grup, etc. 

Vam començar l'esplai amb moltes ganes, molt contentes de tornar-nos a veure i explicant-nos mil anècdotes. També, van presentar a les noves monitores que conformen l'equip de monitors i vam recordar les que falten. 

Seguidament, ens van presentar el nostre centre d'interés, que aquest cop és ''DIPLOAKELARRE''!!

Per iniciar aquest viatge, vam haver de dissenyar el nostre personatge, els poders que té, com és, etc. A més, no només el vam haver de dibuixar, sinó preparar complements per fer-nos una disfressa. Ens ho vam passar genial!
Dissabte 16 d'ocutubre vam fer un taller literari creatiu, en el qual vam haver de connectar el nostre personatge amb els altres del grup, inventant-nos l'origen del nostre personatge i com es van conèixer entre si. Sirenes, bruixes, yetis...Super divertit! 


Dies després, vam fer un joc de rol en viu i és que, a partir dels personatges que vam crear, vam haver d'anar superant les diferents proves que ens proposaven, però malauradament, un mag o maga malvat ens va acabar treient els poders. 
El 30 d'octubre, com es preveia pluja vam anul·lar la sortida que hi havia programada a Cerdanyola, però vam fer canvi de plans, vam portar a terme un taller de panellets!!Pel que fa als nostres poders... tranquil·les, que la cosa no acaba aquí! Per tal d'entrenar i anar recuperant els nostres poders de manera progressiva, vam haver d'anar a buscar uns amulets i els vam decorar de diferents colors.

Després, vam fer alguns experiments com: fer pedra, neu, atravessar una bossa d'aigua amb un llapis, vam enganxar globus al sostre amb l'electricitat que es produeix frotant el globus amb la llana, vam fer slime. Va estar divertidíssim!! 

I fins aquí els nostres dissabtes d'octubre, seguirem informant sobre els pròxims mesos! 

Una abraçada ben forta a totes les que formeu part de l'equip de l'Esplai Diplodocus!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario