martes, 8 de junio de 2021

S'acaba el curs 2020-2021 de l'Esplai Diplodocus!

L’esplai Diplodocus ja ha fet 40 anys. 40 anys complint somnis, transmetent valors i educant a persones lliures.

Per acabar aquest any tan rodó, hem continuat amb el Centre d’Interès que ens ha motivat a descobrir durant tot aquest curs: el viatge en el temps.

Els experiments de l’edat moderna que ens va recomanar Da Vinci: Els colors de la llum i el calidoscopi; i el viatge al futur per imaginar-nos possibles avenços i retrocessos que podíem efectuar com a societat; van ser les dues primeres sessions que van obrir el mes de maig.


A més, també vam tenir l’oportunitat de fer una sortida una mica més especial per acabar el curs i no ens ho vam pensar dues vegades; vam marxar tot un dia complet al Tibidabo! Una experiència molt bonica que ens va unir a tots com a grup.


I per últim... Arriba l’últim dia de l’esplai, on vam poder viatjar a l’esplai del 2016 i retrobar-nos amb les antigues monitores! Un moment molt bonic que va fer reviure moments inoblidables de l’esplai.

Però no només això, aquest va ser un dia molt especial perquè vam poder ampliar una mica més la nostra família! Amb l’ajuda de les antigues monitores, vam gaudir d’un dels moments més íntims i especials del nostre casal: l’entrega d’espatllers. Per acompanyar-nos tot un curs a l’esplai, vam preparar aquesta cerimònia a un dels infants i a dos monitors. 3 nous membres de l’esplai que ens han demostrat setmana darrera setmana els valors que realment cerquem a l’espai: companyerisme, perseverança i honestedat.

Després de tota la il·lusió que ens han transmès per formar part d’aquesta família, aquesta entrega d’espatllers era ben merescuda!

A més, aquest dissabte també vam acabar i enterrar la càpsula del temps que havíem començat a construir. És una capsa amb missatges que hem escrit per nosaltres en un futur! I l’1 de gener de 2031 a les 13h, ens reunirem tots els infants i monitors per desenterrar-la i reviure tots aquests moments.

Però això no acaba aquí, perquè aquest dissabte va ser un dia ple d’emocions! També vam poder gaudir d’un bon pica-pica amb totes les famílies, en el qual vam poder conèixer-nos una mica més i compartir moltes experiències!

I, després de totes aquestes sorpreses que nosaltres havíem preparat, va arribar un moment realment inesperat: totes les famílies i infants ens havien preparat també a nosaltres una petita sorpresa!

De tot cor, volem agrair-vos, no només aquest petit regal, sinó també tots els moments que ens heu permès viure durant aquest any, perquè tots i totes vosaltres sou els que feu possible aquest esplai.

Perquè del Diplodocus, no en quedin pocus!


No hay comentarios:

Publicar un comentario