jueves, 10 de septiembre de 2020

COLÒNIES AMB EL DIPLO (4/6 DE SETEMBRE 2020)

Hem passat un cap de setmana que no oblidarem fàcilment amb els amics i amigues de l'Esplai a la Casa de Colònies Euroestage d'Arenys de Mar. 


Els monitors ens han proposat uns reptes en què hem hagut de demostrar els nostres talents artístics tot treballant en equip. 

Pintura:
 

Ball:
 

Màgia:
 

Teatre:
 

No ens hem oblidat de passar per la piscina a fer una bona remullada.
 

Ni dels àpats
 

Però no ha sigut tan fàcil com sembla, perquè els gambutzins van voler fer-nos una broma després de sopar i van amagar el premi del concurs. Sort que ens van deixar unes pistes per trobar-lo! 


També vam fer la cerimònia per repartir els espatllers als membres de l'Esplai que han fet un curs sencer o tres colònies. Va ser un moment molt emotiu. 
 

L'últim dia per fi vam saber qui era el guanyador del concurs de talents. El jurat no acabava de posar-se d'acord perquè hi havia molts infants amb molt de talent així que vam decidir repartir-nos el premi entre tots, una bona bossa de llaminadures que ens vam menjar durant el camí de tornada. També ens van repartir medalles. 

 


Ens acomiaden de les colònies per aquest curs però sense pena, amb molta il·lusió per començar l'Esplai dels dissabtes a l'Octubre. Bé, amb una mica de pena sí per què a la casa s'ha quedat el nostre amiguet, el gatet Timi, l'any que ve haurem de tornar a veure'l!
 
 
 
MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario