miércoles, 2 de agosto de 2017

L'acampada de l'Esplai Diplodocus

Famílies, un any més l’acampada del Diplodocus ha estat tot un èxit! Tant els infants com les monitores van gaudir moltíssim de l’experiència i de la casa. Aquest any ha estat tota una sorpresa, ja que teníem un campament per a nosaltres sols, amb les tendes posades de forma que donaven a un pati interior amb taules i llumetes. Tot molt bonic i molt ben arreglat i amb matalassets a les tendes i tot!
A les 15H del divendres els nostres amics i amigues del casal d’estiu van tornar cap a Badalona i nosaltres vam anar-nos a instal·lar. A les tendes vam trobar una carta del Gran Manitou, l’esperit dels indis. Ens deia que estàvem al seu territori i que durant aquells dies ens prepararia jocs i activitats. El primer que vam fer, doncs, va ser posar-nos un nom indi a cada tenda i després vam elaborar nosaltres mateixos el tòtem que representés el Gran Manitou. El tòtem ha estat amb nosaltres els tres dies, vigilant-nos, protegint-nos i enviant-nos missatges. Ens ho vam passar molt bé pintant-lo (i pintant-nos!)
Després de berenar vam fer uns quants jocs indis, vam estar corrent i descobrint l’entorn i a la nit vam fer una gran gimcana que ens va portar per tota la casa! Al final de la gimcana vam trobar unes cintes i unes plomes, per a què ens servirien? Finalment abans d’anar a dormir vam estar cantant una estona amb el djembé i els infants que ja fa tres anys que vénen d’acampada o que duen un curs sencer d’esplai van rebre el seu espatller en una cerimònia molt emotiva.
L’endemà va ser un dia molt intens! Vam fer el nostre “penacho” indi i després vam anar cap a la piscina! Era molt xula, amb hamaques i tot! A la tarda el Gran Manitou ens va demanar que ens féssim els amulets indis amb una pedra i pigments naturals. Vam pintar les pedres amb curri, colorant alimentici, herbes i fulles. Després de berenar vam fer una altra gimcana per tota la casa, va ser molt interessant perquè havíem de parlar amb la gent que trobàvem però tot estava ple d’alemanys i ens va costar una mica que ens entenguessin! Tot i això vam aconseguir superar totes les proves i en acabat vam anar fins al camp de futbol a jugar a jocs diferents.
A la nit vam fer DISCOTECA! La casa ens va cedir una sala exclusivament per nosaltres i vam estar ballant els èxits de l’estiu fins l’hora de dormir.

Diumenge vam haver de recollir tot el campament. Vam deixar el Gran Manitou en un racó i després vam anar una altra vegada a la piscina! I després de dinar ja va ser hora d’acomiadar-nos. Fins l’any que ve i bon estiu a tothom!

Aquí teniu un tastet de fotos!!No hay comentarios:

Publicar un comentario