viernes, 2 de diciembre de 2016

NOVEMBRE a l'Esplai Diplodocus!


Aquest mes de novembre ha estat molt entretingut a l'Esplai! Hem fet activitats molt diverses i molt divertides; les teniu a continuació:

Primer vam descobrir antics oficis que feien els nostres avantpassats. Fins i tot ens va venir a visitar un joglar per cantar-nos cançons de l'Edat Medieval!

També vam jugar amb els nostres sentits: el tacte, el gust, l'oïda, l'olfacte i la vista. Vam tastar i olorar tot de coses noves i vam posar a prova els altres sentits.El dissabte 19 vam celebrar una jornada molt important per nosaltres: el Dia Universal dels Drets dels Infants. Els infants tenim drets i durant el matí vam sortir a reivindicar-los.Finalment per acabar el mes hem fet un gran joc de pistes per poder trobar un tresor amagat a l'Escola Lola Anglada. El Diplo ens va demanar que l'ajudéssim a trobar-lo i a canvi de fer unes proves que vam superar amb èxit, ens va deixar el joc del Memory!

Les nostres aventures continuen! Dissabte 3 de desembre marxem d'excursió i el 10 de desembre coneixerem l'ofici dels pintors, de 10H a 13H, al local de l'Esplai!

esplaidiplodocus@gmail.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario