lunes, 26 de abril de 2021

Abril a l'Esplai Diplodocus 2020-2021


Ja ha començat el tercer trimestre de l’Esplai Diplodocus 2020/2021 i cada cop són més les ganes de retrobar-nos i fer activitats tots junts! Vam començar redactant i signant entre tots una sèrie de normes que ens ajudés a conviure a l’esplai i gaudir molt més de la nostra companyia. Era una petita activitat que teníem pendent i que segur que ens ajuda enormement a créixer com a grup i com a persones!

 

A més d’això, també vam poder viatjar aquest mateix dia a l’època dels Vikings (amb els seus vaixells i cascos inclosos) i un altre dia, viatjar a l’època dels Mayes, realitzant un seguit de jocs de l’època per aconseguir alliberar-nos de l’Inframón! La beguda de xocolata i el blat de moro, dos menjars de l’època, sens dubte ens van donar forces per aconseguir-ho.
 


Per últim, aquest cap de setmana vam poder fer una excursió al Castell de Burriac, en referència a l’època Medieval i la darrera celebració de Sant Jordi. Aquesta excursió va suposar tot un repte, ja que vam haver de fer una llarga caminada, però arribar a dalt de tot va valer molt la pena! Pel camí vam poder gaudir de diversos jocs, cançons i moments de xerrada màgics i també vam tenir temps a fer alguns jocs medievals, com per exemple una petita lluita d’espases que va ser molt emocionant i divertida!S’aproxima la recta final del curs i amb aquesta, un munt de sorpreses que tenim preparades. Estem molt contents i contentes de poder seguir compartint moments tan especials amb vosaltres i no podem esperar a tot el que està per arribar.


Una abraçada ben forta de tot l’equip de l’Esplai Diplodocus! Recarregueu piles i fins al pròxim dissabte!

No hay comentarios:

Publicar un comentario