jueves, 25 de marzo de 2021

Segon trimestre de l'Esplai Diplodocus 2020/21

Bon dia a tots i a totes!

Ja hem acabat un trimestre més amb l’esplai! Tot i que només hem pogut gaudir de tres dies d’esplai presencial, aquest cop també vam poder seguir fent un petit esplai online i reunir-nos un parell de cops per veure’ns, parlar i divertir-nos. Mai hauríem pogut pensar que una videotrucada pogués ser tan divertida i dinàmica: coneixent una mica més sobre els Drets dels Infants, jugant amb els filtres del zoom, corrent per tota la casa per buscar diversos objectes... Sens dubte, això ens va ajudar molt a tots i a totes a que els dies confinats i tancats a casa passessin volant!


A més, a la tornada a l’esplai presencial també vam poder continuar amb els nostres viatges en el temps i gaudir de molts moments únics a l’Antic Egipte, a l’Antiga Grècia i l’època romana amb Baetulo. 


Diversos jocs de l’Antic Egipte, coneixent l’escriptura amb jeroglífics, activitats proposades per diverses muses de Grècia, unes petites olimpíades, un joc de pistes per Baetulo... Només són alguns dels exemples de tot el que hem pogut fer en aquests tres dissabtes, imagineu el que podríem fer amb tot un trimestre d’esplai presencial! Doncs prepareu-vos perquè esperem poder-ho fer molt aviat!


Us deixem aquí algunes fotografies més d’aquests moments i us esperem amb els braços ben oberts a la tornada de Setmana Santa: fins aviat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario