lunes, 5 de agosto de 2019

ACAMPADA 2019

Aquest cap de setmana hem fet l'Acampada del Diplo!!!

Divendres l'hi van donar la benvinguda al nostre amic viatger en Felip. Després de realitzar una sèrie de jocs de pistes vam rebre una carta on aquest ens deia que necessitava la nostra ajuda, per trobar uns objectes que havia perdut. I que a canvi ens mostraria les diferents èpoques de la història, començant per la Prehistòria.A la tarda vam realitzar una gimcana on ens  transformaven en diferents tribus i realitzàvem les nostres pintures rupestres.

Després de sopar, vam fer un joc de nit amb les nostres llanternes. Vam llegir tots junts la carta que ens va enviar el viatger, on deia que havia perdut uns objectes i sense ells no podia tornar a la seva època i ens demanava la nostra col·laboració per trobar-los.Vam fer una nova cerimònia de l'espatller, on tres infants que ja han fet tres acampades amb El Diplo van rebre el seu espatller.

L'endemà al matí, després d'anar a esmorzar vam fer els nostres propis jocs olímpics de l'Esplai Diplodocus.Després vam gaudir una estona de la piscina encara que el temps no ens acompanyava gaire.A la tarda vam posar al dia al nostre amic Felip el viatger dels nostres jocs. 
A la nit per finalitzar en dia ens ho vam passar molt bé a la discoteca i vam fer alguns que altres jocs de nit.


Va arribar l'últim dia de la nostra estada, ens vam acomiadar del nostre amic en Felip i l'hi vam tornar les seves pertinences perquè pogués viatjar a la seva època.  Finalment i per acomiadar-nos vam gaudir de les últimes hores de piscina.Tots junts ens vam acomiadar, i vam emprendre el viatge en tren cap a casa.

Bon estiu!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario