lunes, 30 de julio de 2018

ACAMPADA 2018

Aquest cap de setmana hem fet la tan esperada Acampada del Diplo!!

Divendres vam trobar una carta de la Cabells de Foc, una pirata que ens demanava trobar unes peces que li faltaven d'un mapa. Per a poder ajudar-la, ens havíem de convertir en pirates i vam començar fent banderes pirates per a les nostres tendes!Després ens vam endinsar en el món dels pirates fent uns jocs: passar una passarel·la sense "caure" als taurons, fer un puzle pirata, donar de menjar al tauró...

Després de sopar, vam fer un joc de pistes de nit amb les nostres llanternes. Havíem de trobar les contrasenyes per poder obrir dos candaus d'una bossa i així arribar al tresor i a la primera peça del mapa de la Cabells de Foc. 
Al matí següent, ens vam llevar (ben d'hora!) i vam anar a esmorzar. Després van confeccionar els nostres propis barrets pirates i vam marxar a la piscina a refrescar-nos. 

La segona tarda va començar amb un mandala pirata i vam rebre una nota d'audio de la Cabells de Foc, on ens convidava a buscar un missatge en una ampolla. A dins hi havia una gimkana ben emocionant: fer unes danses pirates, preguntar el nom d'un pirata famós i, fins i tot, tractar d'intercanviar un clip! Finalment, vam obtenir una nova recompensa i la segona peça del mapa. Ja teníem el que la Cabells de Foc necessitava.

A la nit, vam fer una nova cerimònia de l'espatller, on dues companyes que ja han fet tres acampades del Diplo, vam rebre el seu espatller. I després una mica de discoteca! 

L'últim matí de l'acampada, vam haver d'enterrar les peces del mapa de la Cabells de Foc i fer un mapa per tal que les trobés.
Fins aquí l'acampada d'aquest any. Han sigut uns dies intensos i molt divertits, que segur que grans i petits recordarem durant molt de temps.
Bon estiu!!!

Les vostres monitores

No hay comentarios:

Publicar un comentario