sábado, 1 de abril de 2017

MARÇ a l'Esplai Diplodocus!Quin mes de març més entretingut que hem viscut a l'Esplai!

El dia 4, a l'Artur Martorell vam jugar a policies i lladres per tota l'escola; va ser molt divertit perquè hi havia molts llocs on amagar-se i els lladres ho van posar molt difícil però finalment els vam aconseguir trobar!

El dissabte següent aprofitant el bon dia que feia ens en vam anar d'excursió al Parc del Laberint d'Horta, a Barcelona! Quin dia més intens i més divertit! El Laberint era molt gran però no ens vam perdre pas i vam poder descobrir i veure un munt de coses! Mireu, mireu tot el que vam fer aquell dia...

El 18 de març vam tornar a tenir una sortida de tot el dia; aquest cop molt més a prop de l'Esplai, i és que vam celebrar la Trobada General de Sector amb els altres esplais del Barcelonès Nord. Ens vam ajuntar amb nens i nenes de totes les edats a la Baixadeta per fer jocs i activitats durant el matí i bona part de la tarda i reflexionar sobre la situació dels refugiats que fugen de la guerra. Després vam ballar força estona amb un grup d'animació molt divertit i per berenar vam tenir xocolata desfeta amb melindros!! Ens ho vam passar molt bé!

I per acabar el mes, dissabte passat vam descobrir com treballen els veterinaris! Ens vam trobar un munt d'animals que necessitaven la nostra ajuda i els vam cuidar perquè tornessin a estar bé.Us esperem aquest mes d'abril a l'Esplai Diplodocus per seguir vivint moltes més aventures!

No hay comentarios:

Publicar un comentario