domingo, 18 de diciembre de 2016

DESEMBRE a l'Esplai Diplodocus!

A continuació us presentem un resum de les activitats que hem fet a l'esplai durant aquest mes. Esperem que us agradin!!

El dia 3 vam fer la primera excursió del curs: a la Fira de Santa Llúcia! Allà ens ho vam passar genial, trobant Tions de moltes mides i materials (fins i tot un gegant, que ens va "cagar" dolços!!), descobrint nous racons de Barcelona, escoltant nous instruments, jugant amb bombolles gegants i moltes coses més.
El dia 10 ens vam endinsar en la feina del pintor i vam fer servir aquarel·les i vam imitar la tècnica d'en Pollock pintant amb llana en lloc de pinzells!

I per acabar el dia 17 vam aconseguir, mitjançant una gimkana, molt menjar per donar-li al Tió i el vam ajudar a sortir del seu cau. Després de menjar molt, ens va "cagar" llaminadures i uns llibres creatius molt macos per fer servir durant aquestes vacances d'hivern a casa, si us ve de gust. Ja l'heu començat??Com podeu veure, aquest mes ha sigut molt complet i intens. Nosaltres ara marxem uns dies de vacances, però us esperem a totes i tots el pròxim dia 14 de gener al nostre local. Aquell dia no us oblideu de portar algun regalet que us hagi agradat molt i també un amic. No hi podeu faltar!!

Eeeeeppp!!!! Si vols fer un fanalet per rebre els reis, us esperem els primers dies del mes de gener. Més informació d'aquí molt poquet!! Estigues atent al nostre Facebook.

No hay comentarios:

Publicar un comentario