sábado, 18 de junio de 2016

Colònies DipLola 2016 - 4 i 5 de juny

Fa un temps vam rebre una trucada molt especial, els infants de P5 de l'Escola Lola Anglada volien fer unes colònies de final de curs i preguntaven si els podíem acompanyar. És així com va començar l'aventura de les colònies DipLola 2016...Dissabte dia 5 de juny ens vam trobar ben d'hora a l'estació del tren de Badalona i vam pujar al tren que ens portaria cap a la casa Mogent a Llinars del Vallès.

Un cop a la casa, de seguida ens vam preparar per dinar: quina gana!! I tot just després vam anar a instal·lar-nos en les habitacions. Per dividir-nos vam separar-nos en famílies de manera aleatòria: els blaus i els roses. Així mateix, també vam fer i repartir els paperets per jugar al joc del killer.


Un cop ben instal·lats, vam fer un bonic taller d'estampació de samarretes i després de berenar, vam gaudir d'una estona de temps lliure on, sorpresa!!, vam trobar-nos una carta misteriosa...


Dins del sobre hi havia una carta de les fades de Mogent on ens demanaven ajuda per trobar la vareta de la Filo, la fada més trapella de totes i l'encanteri/poció per poder trobar-la.

Primer de tot, ens ho vam passar d'allò més bé fent uns jocs per activar la pols màgica. Un cop activada, havíem de deixar tota la nit els ingredients de la poció sota la llum de la lluna, així que ho vam preparar tot ben junt i ens en vam anar a sopar.  

Després de sopar, vam buscar el tresor de Mogent que les fades ens havien deixat a canvi de la nostra ajuda. Un cop trobat, vam veure que el tresor de Mogent eren uns núvols de sucre amb tot el necessari per poder-los escalfar i menjar-los mig fosos, boníssims!!L'endemà, els més matinadors ens van despertar a tots i totes en sentir les seves veus. Així que, ben aviat, ens vam llevar i vam repassar qui estava eliminat en el joc del killer i qui encara no. 
Després d'esmorzar i de cantar unes cançons acompanyats d'una guitarra, vam rebre la visita de les fades Filo i Sofia que ens van preguntar com portàvem l'encanteri. El següent pas era preparar i prendre la poció un cop estiguéssim ben pintats i així ho vam fer: vam estar-nos una bona estona decidint per famílies quins serien els nostres colors i maquillatge de guerra.


Un cop ben pintats i amb la poció presa vam buscar la vareta i li vam entregar a la Filo. Estava tan contenta!!
Ha estat una experiència molt maca i especial i tots i totes n'hem gaudit molt! 

Fins a la propera


Les vostres monis

No hay comentarios:

Publicar un comentario