lunes, 30 de mayo de 2016

Dissabte 28 de maig: Festa d'Aniversari del Diplo!!

Dissabte passat ens vam reunir tots i totes al Parc de la Baixadeta, ben a prop del nostre local per fer una activitat ben especial: celebrar l'aniversari del nostre esplai, el Diplo havia de bufar 35 espelmes!!

Així doncs, després de preparar l'espai vam començar la tarda amb diversos jocs on infants, monis i famílies podien participar: estirar la corda, el mocador, dardells, etc. 

A més, a poc a poc la taula s'anava omplint de dolços per al concurs i tots els infants que venien a la festa anaven fent un dibuix per al concurs de dibuix infantil.


Una estona després, vam berenar tots junts els dolços que havíem portat i vam votar els dos concursos. Finalment ells van ser els guanyadors:


Per acabar aquesta magnífica tarda vam bufar tots junts les espelmes i vam fer una cançó al final!L'equip de monis us vol agrair la vostra participació tant en les activitats, en l'assistència a aquest dia tan especial que preparem amb tant de carinyo com per portar un dolç per al concurs. Sense vosaltres no podríem fer res!! De tot cor, gràcies!! 

Pau, amor i esplai!!!

Les vostres monitores

No hay comentarios:

Publicar un comentario