lunes, 11 de enero de 2016

9 de gener: Resolem un gran misteri!


Dissabte vam arribar a l'Artur Martorell disposats a resoldre un gran misteri! A l'Andrea, una senyora molt rica, li havia desaparegut una cosa molt important i junt amb la seva criada Laura i la detectiu Tanit ens van demanar si les podíem ajudar a trobar el lladre i recuperar el seu objecte tan estimat.

Primer, vam fer-nos les nostres pròpies lupes; un element indispensable per als detectius i ens vam posar a buscar pistes per tota l'escola.Vam trobar moltes coses: una petjada (que s'assemblava sospitosament al peu de la Laura; "seria ella el lladre?!"), un full de llibreta, el barret del lladre, un paper de caramel... Ho vam analitzar amb atenció per poder trobar qualsevol pista!


El lladre se'ns va escapar diverses vegades, va robar el guant de la senyora rica i va escampar tots els llapis de colors pel menjador, però finalment el vam poder atrapar quan intentava escapar-se amb l'objecte de la senyora rica. I qui era? Doncs la detectiu Tanit era el lladre!! Ens havia intentat enganyar per sortir-se amb la seva, però no la vam perdre de vista en tot moment i vam poder recuperar l'objecte tan estimat de l'Andrea: un CD de música.Us esperem dissabte que ve a l'Esplai Diplodocus, de 16:30 a 18:30 per fer jocs amb ombres i llums! Si podeu, porteu la vostra pròpia llanterna!

No hay comentarios:

Publicar un comentario