lunes, 14 de abril de 2014

Dissabte 12 d'abril
Aquest dissabte ha estat una mica diferent: eren les Festes Medievals del barri Canyadó de Badalona i el Diplo no podia faltar!!

De bon matí ens hem trobat tots i totes a Roca i Pi i ens hem anat cap a la platja dels Pescadors on els nens i nenes del Diplo, junt amb altres infants de Badalona, han vist primer un pirata que buscava un tresor i feia malabars, fins i tot amb foc!, i després han participat en el desembarcament on uns pirates els han perseguit, però sort que la gent de Badalona, ben caracteritzada de medieval, ha anat a salvar-los. Després de totes aquestes emocions, hem fet una petita rua que ens ha portat cap a la Masia de Can Canyadó. Allà ens hem trobat amb els monitors i monitores de l'Espai de Joc que estaven fent un bonic vaixell pirata, nosaltres ens hem animat i l'hem fet també. 

                       

A la tarda i després de dinar i descansar una mica, les monitores del Diplodocus hem fet una activitat oberta on tothom podia jugar al toca-toca, fer un ull de llarga vista, posar a prova la seva punteria amb els "tacs" de fusta o berenar uns pastissos casolans boníssims.

Ha estat un dia intens però ben especial!!


Les vostres monitores

No hay comentarios:

Publicar un comentario